Reviews

Rating: 4.7333333333333 sterren
15 stemmen

Individuele Massage (m)

Een tantrische intuïtieve massage van Tanya brengt het lichaam weer tot leven en in balans met de geest. Ik ervaar het als thuiskomen, met helderheid en innerlijke rust als gevolg. Het komt vanuit een liefdevol hart, dat merk je meteen!

Dankjewel Tanya!
Stefan


Individuele Massage (m)

In een fijne en schone massageruimte geeft Tanya een zachte maar doeltreffende massage. Haar massage zorgt er iedere keer weer voor dat ik mij op een diep niveau kan ontspannen. Een absolute aanrader.

-J-


Individuele Massage (m)

I have had several massages from Tanya, and each time has been exceptional! I had been searching for a treatment to help me escape my overthinking mind and reconnect with my heart and feelings ( work on some blockages). I found it with Tanya!
The first time, I was a bit nervous, but Tanya's warm, friendly and calm personality quickly put me at ease. She is very professional and passionate about her work. After the massage, I felt reconnected with myself, experiencing a blissful sense of relaxation and inner peace. My energy was flowing again! It was truly amazing!
I am incredibly grateful to have found Tanya and highly recommend her to anyone seeking a transformative experience!

Rafael


Individuele Massage (v)

Doorverwezen door een gezamenlijke bekende die gelijk volmondig jouw naam noemde. Tijdens de videocall ontstond er een mooie verbinding die tijdens onze afspraak verder ging. Het was de 1e tantra massage die ik mocht ontvangen en ik had het bij niemand liever gedaan dan bij jou. Liefdevol, teder en met gedrevenheid (ik gebruik liever het woord passie). 

Door jouw massage ben ik mijn lichaam anders gaan voelen en dat was mijn intentie, hopend dat het goed zou komen maar stiekem een beetje angstig dat ik me niet kon overgeven. Je hebt me geholpen dat beetje angst te overwinnen.

Dank daarvoor.

Liefs, Hannie


Duo Massage (stel m&v)

Wij hebben op 24 mei een duomassage gehad bij Tanya. Tanya is een lieve, warme en hartelijke tantra-masseuse die door haar ervaring ons snel op ons gemak liet voelen. Voorafgaand aan de massage hadden we al contact gehad om onze wensen en verwachtingen te bespreken. Hierdoor waren we goed voorbereid en wisten we wat we allemaal konden verwachten.

De avond zelf werden we liefdevol ontvangen in de mooie salon bij haar huis. Deze ruimte was mooi aangekleed en fijn van temperatuur. Tijdens een heerlijk kopje thee vertelde Tanya meer over Tantra en gaf ze ons fijne tips, zodat we er nog meer van zouden genieten. Wij kregen om de beurt de massage die werd uitgevoerd door Tanya en diegene die niet gemasseerd werd. Naast de massage hebben we er allebei dus ook veel van geleerd, waardoor we het thuis ook bij elkaar kunnen uitvoeren. Deze eerste introductie in de wereld van Tantra vraagt zeker om meer.

Lieve Tanya, bedankt voor deze bijzonder fijne beleving.

L&M


Individuele Massage (m)

Hoiiiiiii Tanya

WOUW paar dagen verder en dit is wat het met me heeft gedaan.

Voel me blij in m'n hoofd, warmte bij m'n hart en energie in m'n lichaam. Heel fijn gevoel. De massage was soms heel puur en soms intens. Eigenlijk intenspuur. Waarin we ons open konden stellen zonder doel. Warmte en liefde is wat ik voelde. Het was echt heel fijn. 

Dankbaar dat ik dit mocht ervaren.

M